Elustiil

Igikestev mälumäng / Continuous quiz

Moderaatorid: aadu, Hallvatt

Foorumi reeglid
Alates 30. märtsist on foorumisse Mnemomaratoni tarbeks ehitatud punktisüsteem. Selle eesmärk pole tekitada konkurentsi, vaid lihtsalt pakkuda lisavõimalust mängumõnule. Punktide lisamine seisneb mälumängurite südametunnistusel, kuna igaühel on võimalik teise mängija punkte muuta. Seetõttu jääme lootma, et Te ei kuritarvita seda süsteemi.
Postituse kõrval on alati näha vastaja kasutajanime. Iga õige vastuse eest saab 2 punkti - pooliku vastuse eest 1 punkt. Vastajale punkti(de) lisamiseks vajutada nupule [Mod.] ning seejärel sisestada kasutaja uus punktide arv - kui kasutajal on 14 punkti, tuleb sisestada "16" jne.
Vasta
Kasutaja avatar
holte
Postitusi: 8422
Liitunud: 03.01.2005, 00:58
Asukoht: Rapla

Postitus Postitas holte »

Mingi umbes selline värk jah on oluline
(ei kommenteeri seda krõbeduse-tooruse
õigsust esialgu), aga küsimus oli, et
kuidas seda algupäraselt küpsetama peaks.
Vihjena, idee olevat mees saanud irokeesidelt, ku'
ta omamaa revolutsiooni eest sinnakanti putkas.
Kasutaja avatar
polt
Postitusi: 8190
Liitunud: 05.01.2005, 11:57
Asukoht: Pärnu
Kontakt:

Postitus Postitas polt »

Mingi keeratakse "palmilehe" sisse ja maetakse kuumade süte sisse variant siis või?
Arenege!( Ka taandareng on areng!)
Kasutaja avatar
holte
Postitusi: 8422
Liitunud: 03.01.2005, 00:58
Asukoht: Rapla

Postitus Postitas holte »

Enamus restorane algupärast Chateaubriandi
vaevalt enam teeb - ju on kallis.

Viimases vastuses on ka mingi osis seda õiget,
aga palmilehed ja ka söed pole olulised.

Targad kõrvalt sosistasid, et küpsetamisviis polegi
ehk nii oluline, seda võiks ka ehk nii restil grillida kui
praadida, küsimus on, kuidas.
Kasutaja avatar
Pampar
Postitusi: 2241
Liitunud: 02.01.2005, 09:36
Asukoht: Maru

Postitus Postitas Pampar »

mingit liha tuleb enne laagerdada, et ussid sisse tuleks
Kasutaja avatar
tauno
Postitusi: 3066
Liitunud: 03.01.2005, 10:27
Asukoht: Vabaduse väljaku trammipeatus

Postitus Postitas tauno »

oot, ma ei saa aru mida vastuseks vaja. chateaubriandi teeb kalliks see, et seda valmistatakse paksust vasika sisefilee lõigust, mis on kõige väärtuslikum osa lihast, praetakse 2 minutit mõlemalt poolt või ahjus pool tunnikest nii et jääb seest roosaks ja ongi valmis
Kasutaja avatar
holte
Postitusi: 8422
Liitunud: 03.01.2005, 00:58
Asukoht: Rapla

Postitus Postitas holte »

tauno teab praeguse tüüpilise C biifsteegi
tegemist, aga see pole algupärane valmistamisviis,
Chateaubriand saavutas roosaksjäämise
teistmoodi, irokeeside stiilis.
Kasutaja avatar
polt
Postitusi: 8190
Liitunud: 05.01.2005, 11:57
Asukoht: Pärnu
Kontakt:

Postitus Postitas polt »

Liha tuleb elusast peast küpsetada või? Lõikad elava looma sisefileed ja viskad sütele?
Arenege!( Ka taandareng on areng!)
Kasutaja avatar
tauno
Postitusi: 3066
Liitunud: 03.01.2005, 10:27
Asukoht: Vabaduse väljaku trammipeatus

Postitus Postitas tauno »

hmm, pole kunagi kuulnud. kaukaasias tehakse lammast nii, et kaevatakse poole meetri sügavusele maa sisse, siis tehakse maa peal mitu tundi lõket ja pärast kaevatakse välja
Kasutaja avatar
holte
Postitusi: 8422
Liitunud: 03.01.2005, 00:58
Asukoht: Rapla

Postitus Postitas holte »

polt oli lähemal siis, kui ta pakkus palmilehtedesse pakkimist.
Aga ei panda seda fileed palmilehtede vahele.
Kasutaja avatar
Pampar
Postitusi: 2241
Liitunud: 02.01.2005, 09:36
Asukoht: Maru

Postitus Postitas Pampar »

niipalju kui ma tean praadimisest, siis roosaks jääb liha ka siis kui ta on teise lihatüki sees
Kasutaja avatar
holte
Postitusi: 8422
Liitunud: 03.01.2005, 00:58
Asukoht: Rapla

Postitus Postitas holte »

Jah, irokeesid olla nõnna piisoneid
praadinud. Ümbritsevad lihatükid
söestuvad peaaegu ära, biifsteek
jääb keskel üleni roosa :arrow:

Ma ei osanud juba sestap kuidagi poldi
esimest vastust kommenteerida,
nii lähedal ja kaugel oli.
Kasutaja avatar
Pampar
Postitusi: 2241
Liitunud: 02.01.2005, 09:36
Asukoht: Maru

Postitus Postitas Pampar »

Pilt on galeriis film. Üks koniga papi "rendercmsfield" Usun, et see nägu on ka elustiil. Kes
Kasutaja avatar
polt
Postitusi: 8190
Liitunud: 05.01.2005, 11:57
Asukoht: Pärnu
Kontakt:

Postitus Postitas polt »

Onassis?
Arenege!( Ka taandareng on areng!)
Kasutaja avatar
Pampar
Postitusi: 2241
Liitunud: 02.01.2005, 09:36
Asukoht: Maru

Postitus Postitas Pampar »

kant enam-vähem. onassis vale
Kasutaja avatar
Henry IX
Postitusi: 7741
Liitunud: 25.03.2005, 21:40
Asukoht: Kännus, Tallinnas

Postitus Postitas Henry IX »

Mina küll ühki papit ei näe Elustiili all
Fabregas sooritas väljakule väljaheite.
Kalev TV kommentaator
Vasta