Elustiil

Igikestev mälumäng / Continuous quiz

Moderaatorid: aadu, Hallvatt

Foorumi reeglid
Alates 30. märtsist on foorumisse Mnemomaratoni tarbeks ehitatud punktisüsteem. Selle eesmärk pole tekitada konkurentsi, vaid lihtsalt pakkuda lisavõimalust mängumõnule. Punktide lisamine seisneb mälumängurite südametunnistusel, kuna igaühel on võimalik teise mängija punkte muuta. Seetõttu jääme lootma, et Te ei kuritarvita seda süsteemi.
Postituse kõrval on alati näha vastaja kasutajanime. Iga õige vastuse eest saab 2 punkti - pooliku vastuse eest 1 punkt. Vastajale punkti(de) lisamiseks vajutada nupule [Mod.] ning seejärel sisestada kasutaja uus punktide arv - kui kasutajal on 14 punkti, tuleb sisestada "16" jne.

PostitusPostitas holte 24.04.2006, 12:04

Mingi umbes selline värk jah on oluline
(ei kommenteeri seda krõbeduse-tooruse
õigsust esialgu), aga küsimus oli, et
kuidas seda algupäraselt küpsetama peaks.
Vihjena, idee olevat mees saanud irokeesidelt, ku'
ta omamaa revolutsiooni eest sinnakanti putkas.
Kasutaja avatar
holte
 
Postitusi: 8422
Liitunud: 03.01.2005, 00:58
Punkte: 781.00
Asukoht: Rapla

PostitusPostitas polt 24.04.2006, 12:31

Mingi keeratakse "palmilehe" sisse ja maetakse kuumade süte sisse variant siis või?
Arenege!( Ka taandareng on areng!)
Kasutaja avatar
polt
 
Postitusi: 8189
Liitunud: 05.01.2005, 11:57
Punkte: 147.00
Asukoht: Pärnu

PostitusPostitas holte 24.04.2006, 12:56

Enamus restorane algupärast Chateaubriandi
vaevalt enam teeb - ju on kallis.

Viimases vastuses on ka mingi osis seda õiget,
aga palmilehed ja ka söed pole olulised.

Targad kõrvalt sosistasid, et küpsetamisviis polegi
ehk nii oluline, seda võiks ka ehk nii restil grillida kui
praadida, küsimus on, kuidas.
Kasutaja avatar
holte
 
Postitusi: 8422
Liitunud: 03.01.2005, 00:58
Punkte: 781.00
Asukoht: Rapla

PostitusPostitas Pampar 24.04.2006, 13:23

mingit liha tuleb enne laagerdada, et ussid sisse tuleks
Kasutaja avatar
Pampar
 
Postitusi: 2241
Liitunud: 02.01.2005, 09:36
Punkte: 0.00
Asukoht: Maru

PostitusPostitas tauno 24.04.2006, 13:29

oot, ma ei saa aru mida vastuseks vaja. chateaubriandi teeb kalliks see, et seda valmistatakse paksust vasika sisefilee lõigust, mis on kõige väärtuslikum osa lihast, praetakse 2 minutit mõlemalt poolt või ahjus pool tunnikest nii et jääb seest roosaks ja ongi valmis
Kasutaja avatar
tauno
 
Postitusi: 3066
Liitunud: 03.01.2005, 10:27
Punkte: 57.00
Asukoht: Vabaduse väljaku trammipeatus

PostitusPostitas holte 24.04.2006, 13:49

tauno teab praeguse tüüpilise C biifsteegi
tegemist, aga see pole algupärane valmistamisviis,
Chateaubriand saavutas roosaksjäämise
teistmoodi, irokeeside stiilis.
Kasutaja avatar
holte
 
Postitusi: 8422
Liitunud: 03.01.2005, 00:58
Punkte: 781.00
Asukoht: Rapla

PostitusPostitas polt 24.04.2006, 13:53

Liha tuleb elusast peast küpsetada või? Lõikad elava looma sisefileed ja viskad sütele?
Arenege!( Ka taandareng on areng!)
Kasutaja avatar
polt
 
Postitusi: 8189
Liitunud: 05.01.2005, 11:57
Punkte: 147.00
Asukoht: Pärnu

PostitusPostitas tauno 24.04.2006, 13:53

hmm, pole kunagi kuulnud. kaukaasias tehakse lammast nii, et kaevatakse poole meetri sügavusele maa sisse, siis tehakse maa peal mitu tundi lõket ja pärast kaevatakse välja
Kasutaja avatar
tauno
 
Postitusi: 3066
Liitunud: 03.01.2005, 10:27
Punkte: 57.00
Asukoht: Vabaduse väljaku trammipeatus

PostitusPostitas holte 24.04.2006, 13:55

polt oli lähemal siis, kui ta pakkus palmilehtedesse pakkimist.
Aga ei panda seda fileed palmilehtede vahele.
Kasutaja avatar
holte
 
Postitusi: 8422
Liitunud: 03.01.2005, 00:58
Punkte: 781.00
Asukoht: Rapla

PostitusPostitas Pampar 24.04.2006, 13:57

niipalju kui ma tean praadimisest, siis roosaks jääb liha ka siis kui ta on teise lihatüki sees
Kasutaja avatar
Pampar
 
Postitusi: 2241
Liitunud: 02.01.2005, 09:36
Punkte: 0.00
Asukoht: Maru

PostitusPostitas holte 24.04.2006, 14:00

Jah, irokeesid olla nõnna piisoneid
praadinud. Ümbritsevad lihatükid
söestuvad peaaegu ära, biifsteek
jääb keskel üleni roosa :arrow:

Ma ei osanud juba sestap kuidagi poldi
esimest vastust kommenteerida,
nii lähedal ja kaugel oli.
Kasutaja avatar
holte
 
Postitusi: 8422
Liitunud: 03.01.2005, 00:58
Punkte: 781.00
Asukoht: Rapla

PostitusPostitas Pampar 24.04.2006, 14:31

Pilt on galeriis film. Üks koniga papi "rendercmsfield" Usun, et see nägu on ka elustiil. Kes
Kasutaja avatar
Pampar
 
Postitusi: 2241
Liitunud: 02.01.2005, 09:36
Punkte: 0.00
Asukoht: Maru

PostitusPostitas polt 24.04.2006, 14:51

Onassis?
Arenege!( Ka taandareng on areng!)
Kasutaja avatar
polt
 
Postitusi: 8189
Liitunud: 05.01.2005, 11:57
Punkte: 147.00
Asukoht: Pärnu

PostitusPostitas Pampar 24.04.2006, 15:05

kant enam-vähem. onassis vale
Kasutaja avatar
Pampar
 
Postitusi: 2241
Liitunud: 02.01.2005, 09:36
Punkte: 0.00
Asukoht: Maru

PostitusPostitas Henry IX 24.04.2006, 15:47

Mina küll ühki papit ei näe Elustiili all
Fabregas sooritas väljakule väljaheite.
Kalev TV kommentaator
Kasutaja avatar
Henry IX
 
Postitusi: 7741
Liitunud: 25.03.2005, 21:40
Punkte: 782.00
Asukoht: Kännus, Tallinnas

EelmineJärgmine

Mine Mnemomaraton

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist