EMV 2016 Sagadil

Arutelu mälumänguteemade üle (Discussion Board)

Moderaatorid: aadu, Hallvatt

mrali
Postitusi: 306
Liitunud: 13.10.2007, 19:05
Asukoht: Taebla ja Tallinn
Kontakt:

EMV 2016 Sagadil

Postitus Postitas mrali »

Riputan ka siia EMV hetkelised seisud. Facebooki event on loodud, ehk ilmub ka kilvalehele regamine.

Ja ootame ikka rohket osavõttu...

Ajakava:

Laupäev, 27.02.
12.00 Üksikmäng (härrastemajas). Läbiviijad: Jevgeni Nurmla, Mati Räli.
15.00 Lõunasöögi võimalus (restoranis). NB! Vajalik on ettetellimine. Menüü: http://www.sagadi.ee/toitlustus/menuud/grupimenuud-2015
16.00 Paarismäng (härrastemajas). Läbiviija: Illar Tõnisson.
19.00 Õhtusöögi võimalus (restoranis). Restoran suletakse kl. 20.00.
20.00. Spordimäng, Eesti spordikarika etapp (härrastemajas või hosteli saalis). Läbiviija: Illar Tõnisson.

Pühapäev, 28. veebruar
10.30. EML üldkoosolek.
11.00 Võistkondlik mäng. Läbiviijad: Toivo Kreek, Priit Naruskberg, Silja Paavle, Matis Song, Alar Särgava.
13.00. Lõunasöök (restoranis). Sisaldub paketis.

Osavõtutasud:
Seekord on osavõtutasud mängijapõhised. Tasuda on võimalik ka arvega ja kogu võistkonna eest korraga.
Laupäevase paketi hind on 20 eurot/mängija. Sisaldab osavõttu üksik-, paaris- ja spordimängust. Ei sisalda lõuna- ega õhtusööke.
Pühapäevase paketi hind on 25 eurot/mängija. Sisaldab osavõttu võistkondlikust mängust ning 2-käigulist lõunasööki.
Kahepäevase paketi hind on 30 eurot/mängija. Sisaldab osavõttu kõikidest mängudest ning 2-käigulist lõunasööki pühapäeval.
Eraldi mängude osavõtutasud : üksikmäng 10 EUR; paarismäng 20 EUR, spordimäng 5 EUR.

Arve number, kuhu saab kanda osalustasu: EE842200221011980464 Swedbank; saaja Eesti Mälumänguliit.

Ööbimisvõimalused:
NB! Ööbimiskoht on vajalik broneerida hiljemalt 15.02.16.
Ööbimine hostelis (min 4 inimesega toad). Ühe koha hind : 15 EUR. Hinnale lisandub soovi korral hommikusöök (6 EUR).
Ööbimine hotellis : 2 ühekohalist tuba (hind 60 EUR) ja 26 kahekohalist tuba (hind 45 EUR). Hinnas sisaldub hommikusöök.

Toimumiskoha lisainfot vt ka - http://www.sagadi.ee/
illar
Postitusi: 226
Liitunud: 13.04.2009, 21:38

Re: EMV 2016 Sagadil

Postitus Postitas illar »

Spordimängu osas olgu täpsustatud, et küsivad tavamängurid, mina tõstan ainult mängu kokku.
Kasutaja avatar
silja
Postitusi: 198
Liitunud: 02.01.2005, 16:56
Asukoht: Tartu

Re: EMV 2016 Sagadil

Postitus Postitas silja »

On täpsustunud võistkondliku mängu läbiviijad. Need on: Silja Paavle, Matis Song, Priit Naruskberg, Rait Männik, Ain Kütt. Küsimusi tuleb veel teisteltki tarkadelt.
Tal oli nii halb mälu, et ta unustas ära, et tal on halb mälu ja kõik tuli talle meelde...
liis
Postitusi: 21
Liitunud: 09.08.2006, 14:51

Re: EMV 2016 Sagadil

Postitus Postitas liis »

Tere!

Lisan natuke täpsustusi ja kommentaare Sagadi ürituse kohta.

Palju on olnud imestust, et miks just sellises kohas ja sellisel ajal. Tegemist on hea sõbra Insu ideega. Millalgi 2015 a. alguses tarvitasime koos igasugu maitsvaid jooke ja mida tühjemaks sai pudel, seda uhkemaks läksid ideed. Kuna olime aastaid teinud koos Viljandi individuaali ühes heade kaaslastega, aga see oli selleks ajaks saanud minevikuks, siis kiskus uute väljakutsete poole. Nii jõudsimegi selleni, et võtaks Eestikate tegemise enda peale. Probleem oli selles, et polnud kohta. Kuna ise olen Sagadis iga päev ametis, siis pakkusin ulja peaga välja selle variandi, probleem aga seisnes selles, et tavapärane Eestikate toimumisaeg hooaja lõpus poleks kuidagi sobinud, kuna siis on meil juba aktiivne turismihooaeg lahti läinud ja sisuliselt kogu kompleksi nädalavahetuseks mälumängu tarbeks reserveerida poleks olnud reaalne. Nii jäigi see praegune aeg. Liidu juhatus oli nõus ja nii ta töösse läkski. Vahepeal toimunud traagiline sündmus lõi plaanid aga täiesti sassi ja ma polnud üldse kindel, et asja üksi edasi ajada. Juhatus siiski soovis, et mindaks projektiga edasi. Ka omal ei lubanud hing parima sõbra mälestuseks alla anda. Õnneks oli Insu enne kurba sündmust jõudnud põhimõtteliselt kokku leppida individuaal-ja paarismängu tegijatega, võistkondliku pidime algselt enda peale võtma. See viimane on tänaseks muidugi muutunud, kuid usun, teeme kindlasti ka uue tiimiga korraliku võistkondliku mängu.

Korralduslikult poolelt:
Ajakava on juba postitatud siia. Spordimängu läbiviimise koht oleneb osalejate arvust. Kui palju, siis härrastemaja saalis, kui pigem vähem, siis mõnes hubasemas ruumis, mis väiksemale seltskonnale paslikum. See täpsustub hiljem siis. Kolme põhimängu (va siis spordimäng) pausidel kohvipausid suupistetega ja külmade-kuumade mõttetegevust soodustavate jookidega.

Ööbimistega on nüüd teema esimeses kirjas läinud natuke segamini. Õige on, et hotellis maksab ühene tuba 45.- eurot öö ja kahene tuba 60.- eurot öö. Ehk siis kaheses toas 30.- eurot inimene (kui kahekesi toas olla). Hotellihinnas sisaldub hommikusöök. Hosteli hind on 15.- eurot inimene/öö. Soovijatele lisandub hommikusöök 6.- eurot.
Hotellitoa broneerimiseks helistage 6767888 või kirjutage sagadi.hotell@rmk.ee
Või kasutage bookingut.
Hostelis koha broneerimiseks ärge palun neid kanaleid kasutage, sest terve maja on Mälumänguliidule juba broneeritud ja eraldi keegi seal omale enam broneeringut teha ei saa. Mõtleme juhatusega täpsemalt välja, kuidas teatamist/broneerimist teeme. Kel väga kiire broneerimisega, andke praegu siia lihtsalt teada.
Katsuge palun arvestada juba mainitud tähtaega 15.02.

Täpsustuseks toitlustuse kohta: Vajalik oleks teada anda, kes millal soovib süüa. Tegemist on grupimenüü toitlustusega, kus kõigile seltskonnale valmistatakse sama toit. Nii ei saa, et osad valivad grupimenüüst ühe variandi ja teised teise. Selle aasta grupimenüüd on siin:
http://sagadi.ee/toitlustus/menuud/grupimenuud-2016
Pakun välja, et näiteks laupäeva lõunasöök võiks olla Koorene kalasupp ja Mooritud kanafilee köögiviljariisiga. Grupimenüüst toitlustamine toimub juhul, kui söömisest on ühe söögikorra ajal huvitatud vähemalt 10 inimest. Muidu tuleb soovijatel a la carte toitu tellida.

Õhtustest tegevustest. Kõigil soovijatel võimalus käia saunas (sisaldub ööbimistasus, eraldi maksma ei pea). Soovijatele ringkäik mõisa härrastemajas ja metsamuuseumis (tasuta). Mõningad lisategevused veel täpsustuvad. Muidugi on võimalus kaaslastega lihtsalt lobiseda heade jookide ja maitsvate suupistete saatel.

Katsun jooksvalt iga olulist infokildu siia anda. Kui hetkel küsimusi, siis kirjutage siia, helistage 53345849 või kes soovib, siis kirjutage privaatselt ain.kutt@rmk.ee

Teid kõiki lahkelt Sagadisse oodates
Ain Kütt
fedya
Postitusi: 240
Liitunud: 01.04.2009, 20:22

Re: EMV 2016 Sagadil

Postitus Postitas fedya »

Kui kellelgi oleks soovi paarikat mängida aga paarilist ei ole võite mulle teada anda ,olen eestikate ajal vaba mees.Mart Vellama velmart64@hot.ee
Enrico
Postitusi: 6
Liitunud: 23.11.2015, 21:43

Re: EMV 2016 Sagadil

Postitus Postitas Enrico »

Põldpaju-Kärssin osalevad spordipaarikal.
Aare6631
Postitusi: 552
Liitunud: 06.07.2009, 20:50

Re: EMV 2016 Sagadil

Postitus Postitas Aare6631 »

Nüüd saab kilvalehel kõigile mängudele registreerida. Igale mängule eraldi paluks. Võistkonna täpne koosseis ei ole kohustuslik, piisab võistkonna nimest ja kasvõi ühest liikmest. Osavõtutasu tumedas kastis ürituse lehel (üksikmäng 11, paarismäng 22 €) kehtib neile, kes ei tasu paketiga. Pakettide hinnad on siin: http://www.kilb.ee/2016/01/eesti-maluma ... -veebruar/. Aga võb registreerida ka siin foorumis.
illar
Postitusi: 226
Liitunud: 13.04.2009, 21:38

Re: EMV 2016 Sagadil

Postitus Postitas illar »

Kel kindel plaan Sagadisse tulla (loodan, et see on enamikul mälumänguhuvilistest), siis oleks palve, et palun pange ennast võimalikult aegsasti mängudele kirja, see hõlbustab konkreetsete mängude ettevalmistusi.

Küsimusi nii individuaalis kui paarismängus on traditsiooniliselt 80.

Laupäevaõhtusest meelelahutuslikust mõtteharjutusest ehk spordimängust niipalju, et küsimusi on seal 50 ja kes ei tunne end spordimänguritena on lahkesti oodatud väljaspool spordi karikasarja arvestust kaasa mängima ka näiteks kolmikute või nelikutena. Juba praegu võib öelda, et mängu saab piisavalt ka selliseid tuletatavaid asju, mis spordispetsidele märkimisväärset eelist ei anna.
fedya
Postitusi: 240
Liitunud: 01.04.2009, 20:22

Re: EMV 2016 Sagadil

Postitus Postitas fedya »

Kui kellelgi oleks soovi paarikat mängida aga paarilist ei ole võite mulle teada anda ,olen eestikate ajal vaba mees.Mart Vellama velmart64@hot.ee.
liis
Postitusi: 21
Liitunud: 09.08.2006, 14:51

Re: EMV 2016 Sagadil

Postitus Postitas liis »

Lisan info toitlustuse kohta Sagadis

Organiseeritud toidukordi on kavas kolm pluss pühapäevane hommikusöök - laupäeva päeval ja õhtul ning pühapäeva päeval. Kõik söögikorrad toimuvad buffee vormis ehk siis ei ole portsioni põhised, vaid igaüks võtab ja sööb palju soovib ja jaksab. Iga söögikorra hind on 12.- eurot. Pühapäevane hommikusöök on hotellis ööbijatele majutuse hinna sees, hostelis ööbijatel tuleb lisaks tasuda 6.- eurot. Tasumine toimub kohapeal enne igat söögikorda kas sulas või kaardiga (juhul kui ei ole tasutud eelnevalt söömist sisaldava osavõtu paketiga)

Palun KINDLASTI kõigil süüa soovijatel saata kas siia või minu meilile ain.kutt@rmk.ee märge, millistel söögikordadel soovitakse osaleda. Oleks väga tervitatav, kui seda tehtaks hiljemalt 15.02 päevaks. Kui mõnel söögikorral jääb huviliste arv alla 10, siis mõtlen edasi, mis teha. Seniks pange aga kirja lihtsalt näiteks järgnevas vormis:
Ain Kütt
Soovin osaleda laupäeva õhtusel ja pühapäeva lõunasel söömingul.

Palun seda teha ka neil, kes on juba tasunud paketi eest, mis sisaldab ka sööki või kes kavatseb osta sellise paketi. See lihtsustab asjaajamist ning tagab kindlamalt selle, et keegi kuskil kahe silma vahele ei jää ning teame arvestada õige koguse toiduga.

Menüüd on sellised:
Laupäeva lõuna
Borš
Praetud lest
Kartulipüree
Soojad köögiviljad
Kohv
Tee
Vesi
Leib-sai

Laupäeva õhtu
Kartulisalat
Seapraad
Ahjukartul
Leib-sai
Tee
Kohv
Magusad küpsetised (küpsiselaadsed asjandused)

Pühapäeva lõuna
Kreeka salat fetajuustuga
Mooritud kana
Köögivilja risotto
Leib-sai
Kohv
Tee

Pühapäeva hommikusöök on klassikaline hotelli hommikusöök

Broneerige ka majutust. Hetkel on hotellis veel üks vaba 1-ne tuba, kaheseid on küllalt veel vaba. Hostelisse on hetkel broneeritud üks neljane tuba ehk siis neli inimest. Ka seal on vabu kohti lahedalt. Broneerimiseks kirjuatge mulle või sagadi.hotell@rmk.ee

Kui küsimusi kirjutage või helistage 53345849
Ain Kütt
allen
Postitusi: 65
Liitunud: 31.12.2015, 17:16

Re: EMV 2016 Sagadil

Postitus Postitas allen »

Panen igaks juhuks siia ka kirja, et Leiten-Kasenurm soovivad osaleda spordimängul.
Panin sinna regamisvormi ka, aga sealt tuli mingi kummaline guest user vastus, seega pole päris kindel, et kõik õieti läks.
mrali
Postitusi: 306
Liitunud: 13.10.2007, 19:05
Asukoht: Taebla ja Tallinn
Kontakt:

Re: EMV 2016 Sagadil

Postitus Postitas mrali »

Üksikmängu osas - on kedagi peale Hugo veel, kes tulla ei saa, kuid tahaks millalgi (alanud nädala lõpus nt) katselahendaja olla?

Ca 85% ulatuses olen enda poolt asjad tänaseks paika pannud. Eks on selline minu ja Jevgeni stiili mäng (vahekord küsimustel ca 2/3-1/3)
Kasutaja avatar
Henry IX
Postitusi: 7741
Liitunud: 25.03.2005, 21:40
Asukoht: Kännus, Tallinnas

Re: EMV 2016 Sagadil

Postitus Postitas Henry IX »

Ma saaks tulla küll üksikmängule, aga ma kindlasti ei tule. Nii et võin katselahendaja olla küll.
Fabregas sooritas väljakule väljaheite.
Kalev TV kommentaator
Kasutaja avatar
polt
Postitusi: 8190
Liitunud: 05.01.2005, 11:57
Asukoht: Pärnu
Kontakt:

Re: EMV 2016 Sagadil

Postitus Postitas polt »

Mina ei osale samuti kahjuks eestikatel sel aastal mitte mingil kujul.
Arenege!( Ka taandareng on areng!)
fedya
Postitusi: 240
Liitunud: 01.04.2009, 20:22

Re: EMV 2016 Sagadil

Postitus Postitas fedya »

üksikmängus ma kindlasti ei osale nii et võin ka proovida testida.
Mart Vellama
Vasta