ÖÖmälukas

Arutelu mälumänguteemade üle (Discussion Board)

Moderaatorid: aadu, Hallvatt

Vasta
Kalle Voolaid
Postitusi: 167
Liitunud: 03.01.2007, 10:33

Re: ÖÖmälukas

Postitus Postitas Kalle Voolaid »

Spordimuuseumi Teadlaste öö mälukas toimub sedakorda muuseumis 27. septembril algusega kell 22. Reeglid klassikalised, osavõtt klassikaliselt tasuta, auhindu on ka. Mängida võivad kõik, kas üksi, kaksi, pere- või sõpruskonniti.

Regamine siin või malumang@spordimuuseum.ee
Kalle Voolaid
Postitusi: 167
Liitunud: 03.01.2007, 10:33

Re: ÖÖmälukas

Postitus Postitas Kalle Voolaid »

Kuulge.

Kuigi kõikvõimalikud öö- ja muud mängud on praegu pausil, ei tähenda see, et mälumängud üldse võimatud peaksid olema. Proovime siin spordimuuseumiga arendada netipõhist live-mäluka formaati, igal neljapäeval, seega täna ka. Tulge visake silm peale, mingeid kohustusi ei kaasne, registreerumisi ega maksmisi pole vaja teha!

Link on siin:

https://www.facebook.com/spordimuuseum/ ... 4472457255
Kalle Voolaid
Postitusi: 167
Liitunud: 03.01.2007, 10:33

Re: ÖÖmälukas

Postitus Postitas Kalle Voolaid »

Üle mõne aja on spordimuuseumis jälle tulekul öömälukas - sest kuna taaskord on toimumas korralik muuseumiöö, teeme ka ühe korraliku ööstiilis mälumängu.

21. mail Tartus, Eesti Spordi- ja Olümpiamuuseumis.

Algus kell 21.00, 40 küsimust.

Nagu ikka, saab mängida üksi, kaksi, pere- või sõpruskonniti (võistkonnas max 5 liiget).

Nagu ikka, on vajalik eelregistreerimine: malumang@spordimuuseum.ee

On aga väike uuendus, seekord on meil tibatilluke osalustasu, mis lubab külastada ka muuseumit: 1 euro inimese kohta.

Parematele auhinnad!
pedastik
Postitusi: 119
Liitunud: 06.06.2005, 23:29

Re: ÖÖmälukas

Postitus Postitas pedastik »

Eesti Spordi- ja Olümpiamuuseum - ilmselt üks kõige mälumängusõbralikumaid muuseume maailmas - kutsub huvilisi ÖÖmälukale 20. mail!

ÖÖmälukas ei alga sugugi mitte öösel, vaid mõnusal õhtusel ajal - kell 21.00. Aga kohale võib tulla muidugi varem, sest toimumas on ju Muuseumiöö. Vanas heas tuttavas kohtumispaigas aadressil Rüütli 15, Tartus, võib hakata jooksma, kõndima, hüppama, lugema, vaatama, ronima, mõtisklema ja kes-teab-mida-veel-teha juba alates kella 18.00st alates, kui teie päralt on püsinäitus „Eesti spordi lugu" ning ekstreemspordinäitus „X-FAKTOR".

Aga mälukast veel - kell 21.00 - pikkade traditsioonidega „ÖÖmälukas". 40 küsimust kõikvõimalikel teemadel lustakas võtmes, sõnas, helis ja pildis, tavakohaste reeglite järgi. Reeglid tähendavad siis peamiselt diferentseeritud punktiarvestust - soolomängija saab õige vastuse eest 100p, duo 90p, kolmik 80p, kvartett 70p, viisik 60 p. Nii et võite osaleda üksi, kaksi, pere- või sõpruskonniti (max liikmete arv võistkonnas 5). Parimatele auhinnad!

Mälumänguhuvilistele on ka pisike osalustasu, mis lubab külastada muuseumit: 1 euro inimese kohta. Et kohtade arv on piiratud, siis segaduste vältimiseks palun enda mängusoov eelnevalt registreerida aadressil malumang@spordimuuseum.ee. Või siis olge loomingulised ja leidke mingi muu võimalus enda tulekust ette teatada.

Sissepääs kogu Muuseumiöö vaid 1 €!
Vasta