HAAPSALU 2007

Arutelu mälumänguteemade üle (Discussion Board)

Moderaatorid: aadu, Hallvatt

margu
Postitusi: 200
Liitunud: 11.02.2005, 16:53
Asukoht: Haapsalu
Kontakt:

Postitus Postitas margu »

Veelkord suur tänu kõikidele osalistele, kes muude ahvatluste (parteikongressid jne.) kiuste viitsisid Haapsallu tulla. Vaatan täna veel tabeli ja vastused üle. Olge valmis selleks, et keegi saab punkte juurde või kelleltki võetakse ära.
margu
Postitusi: 200
Liitunud: 11.02.2005, 16:53
Asukoht: Haapsalu
Kontakt:

Postitus Postitas margu »

Vaatasin tabeli üle. Olin mängu ajal suure ähmiga lisanud 2 punkti Tang-Vellama skoorile, need võtsin nüüd ära. Rohkem punkte vist ära ei võetud, andsin mõnele 1 punni juurde geo blokis. tabel ja küssad on ära saadetud, loodan, et peagi ilmuvad nad ilmavõrku üles.
Kõige raskem blokk oli geo, kergeim loodus. Nulliringi jäi Sandžak. CSKA jalgpallivõistkonna tegemistega olid hästi kursis Koit-Tarvis, A.LeCoqi sõbrad on paar Lomp-Purika. Need olid soolod. Raskusi oli ka Medvedjevi ja Omar Bongoga.
Enamiku mälumängurite lemmikžurnaaliks on ilmselt Vahitorn, mida pea kõik teadsid. Lihtsad olid veel metropoliitide küsimus, Arco vara ning Venetsueela.
Jaan Lomp

Tiidu soolo

Postitus Postitas Jaan Lomp »

A. Le Coqi eest suur aitäh Tiidule, panime ainult kaubamärgi, sest sellest piisas, sõna õlu oli meil lauas, Imperial Stout aga mitte.
Rein Hiob

Postitus Postitas Rein Hiob »

Vaadates Haapsalu paarismängu tabelit on näha, et 23.kohal on paar Rist-Suurorg. Mul on kuri kahtlus, et Taivo Rist mängis üksinda. Kas keegi saab seda kinnitada või ümber lükata? Selle teadmine aitab täpsemalt reitingu tabelit pidada. Kui Rist oli üksinda, siis läheb ta reitingu tabelisse, aga Suurorgu pole vist õige panna.
Teine probleem reitingu pidamisega on see, et nõupäeval tehti ettepanek arvestada Eesti meistrivõistluste ja Sireli mänge koefitsiendiga 1.5. Selle vastu pole mul midagi, kuid siis tuleks MM-võistlust arvestada võibolla koefitsiendiga 2. Mida rahvas arvab?
Jaan Lomp

Vastuseks

Postitus Postitas Jaan Lomp »

Suurorg igatahes tuli kohale. Ma küll teda mängu ajal ei jälginud, aga küllap ta ikka Ristiga mängis, Rist tuli kohale, ta registreeris end ilmselt paariliseta mängijana. Eks võib näiteks Raplas neilt küsida, kui nad seal on. Reitingutabelisse saaks parandusi ka tunduvalt hiljem ehk teha.
Kasutaja avatar
polt
Postitusi: 8190
Liitunud: 05.01.2005, 11:57
Asukoht: Pärnu
Kontakt:

Postitus Postitas polt »

MM võiks esialgu ka 1,5 ikka olla? Muidu pistab vanem põlvkond kaagutama!
Arenege!( Ka taandareng on areng!)
Kasutaja avatar
Matis
Postitusi: 2880
Liitunud: 02.01.2005, 14:48
Asukoht: Kilingi-Nõmmes loomulikult. Iga lõngus elab ainult siin
Kontakt:

Re: Vastuseks

Postitus Postitas Matis »

Jaan Lomp kirjutas:Suurorg igatahes tuli kohale. Ma küll teda mängu ajal ei jälginud, aga küllap ta ikka Ristiga mängis, Rist tuli kohale, ta registreeris end ilmselt paariliseta mängijana. Eks võib näiteks Raplas neilt küsida, kui nad seal on. Reitingutabelisse saaks parandusi ka tunduvalt hiljem ehk teha.
Suurorg oli kindlalt kohal, sest algul lootis Kubo koos Ristiga mängida, aga kuna Ristil tuli paariline kohale, siis Kubo ei osalenud.
Mulle meeldib, kui ema käitub spartalikult
Kasutaja avatar
polt
Postitusi: 8190
Liitunud: 05.01.2005, 11:57
Asukoht: Pärnu
Kontakt:

Postitus Postitas polt »

Aa, Kubo tui siis aint raha korjamise pärast kohale?! Irw!Ma ei pannud tähelegi, et ta ei mänginud.
Arenege!( Ka taandareng on areng!)
Vasta