Spordimängud

Arutelu mälumänguteemade üle (Discussion Board)

Moderaatorid: aadu, Hallvatt

Vasta
Kasutaja avatar
timzik
Postitusi: 445
Liitunud: 11.02.2005, 11:34
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas timzik »

Nii head sõbrad. Praeguse seisuga tundub, et homne spordimäng tuleb üle aegade rekordvähese osavõtuga. Kirja on end pannud 16 võistlejat. Muuhulgas on puudu paljud spordikilva karikasarja eesotsas olijad mis tundub üllatav. Optimistina paljundan homseks siiski 30 küsimustekomplekti. Nii, et mitteregistreerunutest tulijad siis võtke vähemasti teadmiseks. Ning registreerimine pole veel lukus, kirjutage või joonistage tulijad. Kohtumiseni homme.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kalmer Männik ka kirja.
Guess

Postitus Postitas Guess »

Timo! Millised olid ka tulemused?
Kasutaja avatar
timzik
Postitusi: 445
Liitunud: 11.02.2005, 11:34
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas timzik »

Tere,

Esmalt suur tänu osavõtjaile keda kogunes lõpuks 22. Ja veel kord vabandan raskeks kujunenud mängu pärast. Tunnistan selle täielikult oma veaks ega saada teid nurka arenema. Arenen parem ise.
Dramaatiliste sugemetega mängu võitis Igor Habal, 45 punktiga 100st. Matis Song ja Marko Siil said 44 punkti, viigilahutusega sai II koha Siil ja III Song. Täistabel tuleb lehele pärast järelkontrolli. Siin on laekunud mõningad sõbralikud protestid. Loodan, et täna jõuan ära kontrollida.

Veel: Pärast mängu koos istunud spordimängude nõukoda otsustas, et järgmisel hooajal püüab Spordikilva sari tulla 6-mänguline milledest kolm individuaal- ja kolm paarismängu. Lisaks olemasolevatele püüame taastada Tootsi spordipildi ning ettepanek on tehtud Lääne-Virumaa kilvarite kollektiivile ühe mängu korraldamiseks.

Kõik on teretulnud plaani kohta arvamust avaldama.
Kasutaja avatar
timzik
Postitusi: 445
Liitunud: 11.02.2005, 11:34
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas timzik »

Nõndaks. Vastused veel kord üle vaadatud ja üks probleemne küsimus ka. See õnnetu Vysoke Tatra/Štrbske Pleso mis tõepoolest osutusid ühe samaks asulaks, õigemini märgitakse Wikipedias Štrbske Plesot kui Vysoke Tatra linnaosa. Kurioosseks teeb loo see, et mängujuht kes võttis küsimuse FIS-i ametlikult lehelt lugedes lühendit TCH süstematiseeris selle autmaatselt Tšehhiks ega mõelnud üldse sellele, et kunagi oli ka riik nimega Tšehhoslovakkia. Jah, Vysoke Tatra asub Slovakkias mistõttu võiks küsimuse täie rauaga annuleerida. Aga, et vastuseks taheti saada Vysoke Tatrat ja Štrbske Pleso on selle osa, siis lugesin kõik Štrbske vastanud samuti õigeks ning andsin 2 punkti juurde.
Kõik, see otsus enam edasi kaebamisele ei kuulu. Veel olin ühe punkti ekslikult andmata jätnud Toivo Kivimetsale, sai ta ka selle juurde. Mängu seisukohalt tegin kokkuvõttes kõige rohkem nüüd liiga Matisele, kes tegelikult (koos Štrbske Plesoga) saavutas II koha. III koht kuulus nüüd jagamisele kolme mehe vahel. Viigilahutus andis järjestuseks 3. Siil, 4. Kivimets ja 5. Koit.
Auhindu ümber jagama ei hakka. Vabandan hoopis ja arenen geograafias ning matemaatikas ka edasi. Spordisarja punktitabel saab küll täiendust ja loodan, et Veiko ka vastavad punktid liidab-lahutab.
Veiko
Postitusi: 274
Liitunud: 10.09.2007, 13:19

Postitus Postitas Veiko »

Spordikilva karikasarja parandatud punktitabel on enne kilvalehele jõudmist kättesaadav aadressilt http://www.server.ee/~veiko/kilb/spordi ... ndatud.xls

Viimase mängu punktide-kohtade muutumine põhjustas teatud korrektiive ka hooaja koondarvestuses. Olulisema muudatusena tõusis Matis neljandaks ja asjakohane diplom saab talle välja saadetud.

Spordikilva initsiatiivgrupi põgusal jutuajamisel oli arutusel lisaks Timo poolt nimetatutele veel mõned punktid. Pärast teatud detailide täpsustumist jagame räägitut kindlasti ka siinsamas foorumis.
Kasutaja avatar
polt
Postitusi: 8190
Liitunud: 05.01.2005, 11:57
Asukoht: Pärnu
Kontakt:

Postitus Postitas polt »

Kes Tootsi spordipilti tegema hakkab? Kui Arwed võtab põhiraskuse enda kanda on tore. Aga kui Tootsiga keegi läbi rääkida viitsib ja asi tegija taha jääb-siis tõenäoliselt Allik-Lehtme on nõus spordipildi küsimuste poole ära tegema.Organisatsioonilist poolt ei viitsi mina isiklikult veel ühele mängule ajama hakata.
Ja mängu toimumisajaks siis planeerida Paikuse pildikale järgnev pärastlõuna.
Paikuselt sõidab Tootsi veerand tunniga. Seega oletame, et Paikusel algab mäng kell 11.00 või 11.30. 60 küsimusega mäng on hiljemalt 14.30 läbi.
kell 16.00 saab alustada Tootsis pildimänguga.
Spordimängude tulevik peitubki minu arvates selles, et nad viiakse kokku teiste samal päeval toimuvate mängudega. -nagu Tartus, ja Rapla/Juuru variant.Ma ei viitsi küll maikuus sellisel pöörasel hooajal nagu see aasta on.Ainult spordimängu peale üht vaba päeva näiteks maikuus raisata. Aga kui mängule on nagunii minek-siis mängin ma meelsasti ka kaks mängu korraga.
Arenege!( Ka taandareng on areng!)
Kasutaja avatar
timzik
Postitusi: 445
Liitunud: 11.02.2005, 11:34
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas timzik »

Tere Jaan,

Rõõm Su aktiivsest kaasamõtlemisest. Spordipildi organiseerijana pakkusin ma välja ennast ja mõtlesin ka Sulle ettepaneku teha kaaskorraldajana. Puusalu peale ei tea praegu loota küll. Paikuse mänguga samale päevale viia oli ka meil mõttes. Ma helistan Tootsi vallavalitsusse ja küsin ka neilt dobrood me mõttele. Kui käsi oled, siis annan aegsasti teada kui kõik korralduse poolest klaar ja kohalik vv ka mingigi toe annab.
Kasutaja avatar
polt
Postitusi: 8190
Liitunud: 05.01.2005, 11:57
Asukoht: Pärnu
Kontakt:

Postitus Postitas polt »

Jah. Kaia Kergega peaksid sa Tootsis rääkima Timzik.Tema korraldab kohalikku mängu.
Arenege!( Ka taandareng on areng!)
Kasutaja avatar
jutajass
Postitusi: 326
Liitunud: 02.01.2005, 02:20
Asukoht: pärnu

Postitus Postitas jutajass »

Timo, kuda sa neile silma vaatad,kes teadsid,et Strbske on Slovakkias ja mõnd Tšehhi kohta otsima hakkasid(näiteks Nove Mesto).Minu kõrvalt mindi sellele teele.Olen korra viibinud mängul kus väideti ka,et Strbske asub Tšehhis,sellepärast olin suht kindel,et küsijal on sama reha hammaste vahel ja panin Strbske kirja.Selle küsimuse valguses on eriti naljakas,et laulu küsimuses Orelipoisi eest punkti ei saanud.Jaan Pehk on ta siis kui ta ametiasutustes käib,kui laulma hakkab siis on Orelipoiss.Aga kohtunikuga ma ei vaidle,kohtunikke loobitakse munade ja muu träniga.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

pehkil on ju terve rida bände
Kasutaja avatar
Matis
Postitusi: 2880
Liitunud: 02.01.2005, 14:48
Asukoht: Kilingi-Nõmmes loomulikult. Iga lõngus elab ainult siin
Kontakt:

Postitus Postitas Matis »

jutajass kirjutas:Timo, kuda sa neile silma vaatad,kes teadsid,et Strbske on Slovakkias ja mõnd Tšehhi kohta otsima hakkasid(näiteks Nove Mesto).Minu kõrvalt mindi sellele teele.Olen korra viibinud mängul kus väideti ka,et Strbske asub Tšehhis,sellepärast olin suht kindel,et küsijal on sama reha hammaste vahel ja panin Strbske kirja.Selle küsimuse valguses on eriti naljakas,et laulu küsimuses Orelipoisi eest punkti ei saanud.Jaan Pehk on ta siis kui ta ametiasutustes käib,kui laulma hakkab siis on Orelipoiss.Aga kohtunikuga ma ei vaidle,kohtunikke loobitakse munade ja muu träniga.
Köök pole Pehki sooloprojekt, vaid tema ja Madis Aesma koostööprojekt.
Mulle meeldib, kui ema käitub spartalikult
Kalle Voolaid
Postitusi: 167
Liitunud: 03.01.2007, 10:33

uus hooaeg

Postitus Postitas Kalle Voolaid »

Kui siin juba uuest aastast räägitakse, siis kinnitan veel korra üle, et Prootoni (ja spordimuuseumi) korraldatav Tartu spordimäng toimub kindlasti ka uuel aastal. Ja kindlasti jälle samal päeval Tartu üksikmänguga, mis esialgsetel andmetel kipub olema märtsi alguses. Kas me teeme taaskord paarika või seekord üksikmängu, anname sobival hetkel teada ...
Kasutaja avatar
timzik
Postitusi: 445
Liitunud: 11.02.2005, 11:34
Asukoht: Tallinn

Postitus Postitas timzik »

Räägin Kaia Kergega kindlasti.

Orelipoisi osas uurisin ka. Köök on oma liikmeskonna ja muude tegurite poolest väga ja väga teine bänd mistõttu seda ma vastusena kuidagi ei aktsepteeri. Pealegi oli antud võimalus solist pakkuda, JutaJass polnud ainus Orelipoisi pakkuja.

Neile kes tšehhi vihjest lähtuvalt Nove Mesto jms... pakkusid vaatan ma silma sita tundega. Ma olen vabandanud ja lubanud areneda. Ütlesin, et võimalus oli annuleerida küsimus või anda Štrbske Pleso pakkujatele 2 punkti. Mina valisin viimase ja võin mädamunad vastu võtta ning muude tšehhi suusakuurortide pakkujatele õlle välja teha. Nii on.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

nujah,mu jutu mõte oli see,et Orelipoiss pole bänd, vaid pseudonüüm,seega solist.
Vasta