Maakilva möla

Arutelu mälumänguteemade üle (Discussion Board)

Moderaatorid: aadu, Hallvatt

vägagi külaline

Re: Maakilb

Postitus Postitas vägagi külaline »

Jaa, ma arvan kah, et suvalised (ja samas üsnagi keskvõlakonna poolpalgalistele ruuporitele sarnased anonüümsed nihilistid) kommentaatorid võiksid pidada vahet. Bogomoolovlased ja muud kesikinimesed, minu jaoks on teema lõpetatud, kirege edasi!
Kasutaja avatar
cadman
Postitusi: 7764
Liitunud: 20.07.2005, 12:00

Re: Maakilb

Postitus Postitas cadman »

Millegipärast tundub, et selle viimase postituse on teinud lõplikult hullunud Polt, kes ei julge oma nime alt enam postitada. Sõnavara on küll täpselt temasuguse pooletoobilise teismelise oma. Aga ega vahet pole. Muide, kas see on seesama tegelane:

JAAN ALLIK 16.05.1969 Erakond Isamaa ja Res Publica Liit 80243584 Registrisse kantud 04.04.2002

Kui, siis mees käitub stiilselt oma erakonna ausa ja aatelise liikmena. Peaaegu nagu need venelased, kes üüre ei maksnud ja pelgalt Võsapetsi nägemise peale hulluks läksid. Eriliselt äraostmatu sõnnik. Irw.
Püstolreporter Sven Soiveri menüü: Magustoiduks olid puuviljad vahukoorega ja värskekapsasupp.
Külaline

Re: Maakilb

Postitus Postitas Külaline »

6631 kirjutas:Maakilva jätkuvuse huvides peaks vist ka siin teemas suuremal hulgal puhastustööd tegema.
Ole meheks korista see pask siit ära, nüüd on veel keegi juurde ilmunud.Maakilvaga ei ole siin midagi pistmist.
Kasutaja avatar
punukana
Postitusi: 4752
Liitunud: 11.01.2007, 14:31
Asukoht: Rapla loomulikult. Iga ebanormaalne inimene elab Raplas.

Re: Maakilb

Postitus Postitas punukana »

Muide, mina ei arva, et see "vägagi külaline" polt on. Viimane võib küll ägeduses üsna sama sisuga asju lahmida, aga ta julgeks seda igal juhul oma nime alt teha. Ka on sõnumi kirjapilt poldi kohta liiga korrektne - armas järeleaimaja, tee teinekord usutavuse mõttes ikka mõni näpukas ka sisse :P

Aga kes see ka poleks, tegu on ilmselge provokaatoriga, kellele ei näi andvat rahu kartus kisma maharahunemise ees ja siis on vaja hagu tulle lisaks loopida. Ja (ühtki erakonda fanaatiliselt pooldamata) - kuidas mingi poliitiline kuuluvus üleüldse konkreetsesse teemasse puutub, "vägagi anonüümne ja vägagi vaimuvaene külaline"?
"Nägin saalis ka treener Jüri Pritšinit, kes istus tribüünil minust kiviviske kaugusel." (Ivar Jurtšenko korvpalli karikafinaali kommenteerides)
Kasutaja avatar
his master's voice
Postitusi: 1306
Liitunud: 03.01.2005, 09:43

Re: Maakilb

Postitus Postitas his master's voice »

Kas kilvafoorumil ei võiks olla teemadesse mittepuutuv mölanurk, kus kõik saaksid end välja elada? Paljudes foorumites selline võimalus olemas ning ma usun, et selline lahedus võiks töötada. Aeg-ajalt häirib, kui mälumängu teema alla hakkavad laekuma kellegi personaalküsimused.
T

Re: Maakilb

Postitus Postitas T »

Punukana mõte, et "vägagi külalise" puhul on tegemist provokaatoriga, on täiesti õige, ainult et ilmselt on see siiski meile kõigile tuntud tegelane. Aga tõepoolest ei tasuks rubriigis "Maakilb" kõike, mis pähe tuleb kohe avaldada. Mõni kohe muidu ei saa kui kisub poliitilisele teemale, mis tegelikult ei puutu ju üldse asjasse, ma mõtlen seda, kes nn "munade-asja" siin mõni aeg tagasi püüdis ajada. Tehku omale iseseisev rubriik ja plämagu seal. Muidugi keelata kah paraku kedagi ei saa aga sel juhul häbistab kirjutaja ju eelkõige iseennast ja isegi ka siis, kui ta on "külaline" või "vägagi külaline", see polegi oluline. Teinekord võib endalegi oma jutt pärast üsnagi vastikuna näida. Aga kõik konstruktiivsed ettepanekud on alati oodatud.
Kasutaja avatar
polt
Postitusi: 8190
Liitunud: 05.01.2005, 11:57
Asukoht: Pärnu
Kontakt:

Re: Maakilb

Postitus Postitas polt »

Kallid külalised. Ma tahaks teie lõõmavaid kirgesid pisut jahutada ja teatada, et 15.märtsil puudus mul kahjuks igasugune võimalus internetti külastada. Ja nagu punukana tabavalt märkis, postitaks ma igal juhul oma nime alt. Ausalt öeldes, ei saa ma siiani aru mis mõnel tegelasel siin viga on. Ma tegin maakilva kohta ühelauselise postituse ja selle tagajärjel läksid mõned eunuhhid härga täis. Kui te mehed mälu mängida ei taha hoidke palun ka foorumist eemale.
Mis puudutab mnu erakondlikku kuuluvust, siis teadupärast on erakonnast lahkuda raskem kui sisse astuda.
Ma saatsin toonasele Res Publicale avalduse välja astumise kohta koheselt kui Pärnus hakati tegema koostööd Kesikutega. Ise ma ennast ühegi erakonnaga seotuks ei pea ja kümme aastat pole ka kellegile liikmemaksu tasunud.Seega peaks ma põhikirja järgi olema ka sel juhul ammu ridadest välja visatud, isegi juhul kui mu avaldus kaotsi oleks läinud.
Ja kui mõni neist kallistest külalistest sooviks siiski minuga mälumängus jõudu katsuda, siis esmaspäevani ma hoian veel õhus seda Räpina mängu asja. Individuaalis te mulle kahjuks nii ehk naa vastu ei saaks ja vaevalt teil lubataks näiteks eestikate individuaalis paaris kaasa mängida.
Viimati muutis polt, 16.03.2012, 12:07, muudetud 1 kord kokku.
Arenege!( Ka taandareng on areng!)
Külaline

Re: Maakilva möla

Postitus Postitas Külaline »

Huvitav, miks teatud tüübid kisuvad asja poliitiliseks, vahet ju pole siin foorumis mis erakonda sa oled astunud. Mina isiklikult olen elus astunud ainult kaks korda- kord komsomoli ja teine kord lehmasita sisse,
rohkem ei ole."Munadest" niipalju, et polt kogub neid, tulemas ju lihavõtted.Polt tegi ühelauselise postituse ja kisa on siiani, tähendab kõik armastavad teda.
Kasutaja avatar
cadman
Postitusi: 7764
Liitunud: 20.07.2005, 12:00

Re: Maakilva möla

Postitus Postitas cadman »

Sellega pole tegelikult üldse probleemi. Siin peaks siiski mode olema ja läbu ära kustutama. Aga häda on ju selles, et ülbikute "konstruktiivset sõimu" on siin vist juba kümme teemat rohkem kui mälumängu. Mõnedele ju lihtsalt meeldib, et on nende ja vale arvamus. Ja tasub Poldi postitusi pikemas ajas lugeda, pole need erinevad ühti. Mis aga aatemeestesse puutub, siis on ju nende tagaseljategemised teada, aga ei nendest passi rääkida. Kahekeelsed tegelased - näe hoiavad omal püssi ähvardusel ingleid kinni. Jajahh. Kõik usuvadki...

Polt, kas Sa oma tõekomisjoni oled pöördunud? Meie "uuriv" ajakirjandus oleks sellest kindlalt kah väga huvitatud, aga ilmselt taolise asja vastu avalik huvi puudub. Oleks Sa keskis, siis ilmselt tuleks juttu igast torust ja nädal vähemasti...

Aga ma ei ole väga veendunud, et Punukana mõte on õige. Pigem on see üsnagi taoliste eesmärk. Ja ilmselt on selle juures abiks ka see, et pole tegelase poenägu näinud, aga seljataganägu seda rohkem. Ja et Poldi arsenalis taolised vahendid täitsa olemas, seda on siin ennegi näha olnud. Kui inimesel elu eesmärgiks alati miskeid reegleid mitte tunnustada ja mingit rammusat kismat üles kiskuda, siis on kõik vahendid head. Et ma küll seda ei välistaks. Lihtsalt tema mõttelaad ja käitumismallid tõid kohe sellise paralleeli meelde ja ennäe...

PS. Üllatav on selle mehe jaks, kes neid kümneid "arutelusid" tekitab. Võiks kohe kustutada (ka Poltide üllevõllilaiamised), aga selleks meestel jaksu pole. :evil:

PPS. Kui tegelane oma verbalistikat veidigi kontrolliks, ei tunneks ilmselt tema vastu huvi keegi.
Püstolreporter Sven Soiveri menüü: Magustoiduks olid puuviljad vahukoorega ja värskekapsasupp.
Kasutaja avatar
polt
Postitusi: 8190
Liitunud: 05.01.2005, 11:57
Asukoht: Pärnu
Kontakt:

Re: Maakilva möla

Postitus Postitas polt »

Näedsa! Cadman ka jälle välja saanud...
Arenege!( Ka taandareng on areng!)
Vasta