Kas juba atmosfääri olemasolu või mitte küllaldaselt mõju ei avalda näiteks? Atmosfäär peaks ju üsna oluliselt energiat kinni pidama. Samas ma kahtlen, kas härra jumal näiteks paradiisis seda vajalikuks peab, need viimselpäeval ülestõusnud kondid ilmselt vegeteerivad mingil muul tasandil kui süsinikupõhised vormid.
Ja Maa peal paradiisi pigem ei tule, sellele viitab enamik andmeid - Maal ju toimub viimnepäev, sajab tuld ja tõrva ja on sada muud häda - ja ülestõusnud just lahkuvad ilmselt kuhugi mujale, "taevasse". Nii et see võrdlus Maaga on kardetavasti väga räige viga. Eshatoloogias pole ka erilisi tunnistusi, et paradiis peaks Maa kloon olema, pigem ta seda ei saagi olla.
Nii et ma jääks siiski selle tagasihoidliku arvamise juurde, et kui arvatavast vähemalt kümnekonnast tundmatust on üks teada, siis ei saa valemit kasutada... See sobib väga hästi punkti lunimiseks, kuna ma valemit niikuinii ei teaks ega ka selle järgi midagi arvutada

wikipärl: Pärast seda tegeles [Kaspar Jancis] kaks aastat muusika ja elatise teenimisega.