Foorumi reeglid
Alates 30. märtsist on foorumisse Mnemomaratoni tarbeks ehitatud punktisüsteem. Selle eesmärk pole tekitada konkurentsi, vaid lihtsalt pakkuda lisavõimalust mängumõnule. Punktide lisamine seisneb mälumängurite südametunnistusel, kuna igaühel on võimalik teise mängija punkte muuta. Seetõttu jääme lootma, et Te ei kuritarvita seda süsteemi.
Postituse kõrval on alati näha vastaja kasutajanime. Iga õige vastuse eest saab 2 punkti - pooliku vastuse eest 1 punkt. Vastajale punkti(de) lisamiseks vajutada nupule [Mod.] ning seejärel sisestada kasutaja uus punktide arv - kui kasutajal on 14 punkti, tuleb sisestada "16" jne.
Mingi umbes selline värk jah on oluline
(ei kommenteeri seda krõbeduse-tooruse
õigsust esialgu), aga küsimus oli, et kuidas seda algupäraselt küpsetama peaks.
Vihjena, idee olevat mees saanud irokeesidelt, ku'
ta omamaa revolutsiooni eest sinnakanti putkas.
oot, ma ei saa aru mida vastuseks vaja. chateaubriandi teeb kalliks see, et seda valmistatakse paksust vasika sisefilee lõigust, mis on kõige väärtuslikum osa lihast, praetakse 2 minutit mõlemalt poolt või ahjus pool tunnikest nii et jääb seest roosaks ja ongi valmis
tauno teab praeguse tüüpilise C biifsteegi
tegemist, aga see pole algupärane valmistamisviis,
Chateaubriand saavutas roosaksjäämise
teistmoodi, irokeeside stiilis.
hmm, pole kunagi kuulnud. kaukaasias tehakse lammast nii, et kaevatakse poole meetri sügavusele maa sisse, siis tehakse maa peal mitu tundi lõket ja pärast kaevatakse välja