Foorumi reeglid
Alates 30. märtsist on foorumisse Mnemomaratoni tarbeks ehitatud punktisüsteem. Selle eesmärk pole tekitada konkurentsi, vaid lihtsalt pakkuda lisavõimalust mängumõnule. Punktide lisamine seisneb mälumängurite südametunnistusel, kuna igaühel on võimalik teise mängija punkte muuta. Seetõttu jääme lootma, et Te ei kuritarvita seda süsteemi.
Postituse kõrval on alati näha vastaja kasutajanime. Iga õige vastuse eest saab 2 punkti - pooliku vastuse eest 1 punkt. Vastajale punkti(de) lisamiseks vajutada nupule [Mod.] ning seejärel sisestada kasutaja uus punktide arv - kui kasutajal on 14 punkti, tuleb sisestada "16" jne.
Onu Napoleon käis aastal 1811 prantsusmaal Courvoiser viinavabrikus külas ja siis tehti tema auks spetsiaalne Cognac de Napoleon. Hiljem ostsid inglased selle firma ära ja siis sai sellele joogile nimeks Brandy of Napoleon.
Olen vist väga lolli küsimuse küsinud.
Courvoiser'l on tõesti Napoleoni nimeline konjak,
aga ma mõtlesin Napoleoni markeeringuna.
See peaks olema sama, mis XO muidu, ehk siis
vähemalt 5-6 aastat vaadis veetnud konjak.
umbes niipalju jah, St Helenal.
Alanud asi mingist Briti mereohvitseride
naljast, kirjutab raamat "Gastronoomia ajalugu".
A' ega seda ei maksa nii väga tõe pähe ehk võtta.
Jätkame Jaapani toitudega: Üks sealkandis pakutavast on nn. marmorliha. Kahjuks ei mäleta selle kohalikku nimetust. Tegemist on väga õhukeste loomaliha lõikudega, mille rasv(!) ja lihas moodustavad marmoritaolise mustri. Kuidas selline tulemus (väljanägemine) saavutatakse?
Ma tean pardiliha samasugust tehnoloogiat (kamo rosu), mida saavutatakse vaakuumis kuumutamisega 62 ja 67 kraadi vahel. Tulemuseks on marmorliha. Veiselihast pole aimugi.
Fabregas sooritas väljakule väljaheite.
Kalev TV kommentaator