2. leht 200-st

Postitatud: 24.04.2006, 12:04
Postitas holte
Mingi umbes selline värk jah on oluline
(ei kommenteeri seda krõbeduse-tooruse
õigsust esialgu), aga küsimus oli, et
kuidas seda algupäraselt küpsetama peaks.
Vihjena, idee olevat mees saanud irokeesidelt, ku'
ta omamaa revolutsiooni eest sinnakanti putkas.

Postitatud: 24.04.2006, 12:31
Postitas polt
Mingi keeratakse "palmilehe" sisse ja maetakse kuumade süte sisse variant siis või?

Postitatud: 24.04.2006, 12:56
Postitas holte
Enamus restorane algupärast Chateaubriandi
vaevalt enam teeb - ju on kallis.

Viimases vastuses on ka mingi osis seda õiget,
aga palmilehed ja ka söed pole olulised.

Targad kõrvalt sosistasid, et küpsetamisviis polegi
ehk nii oluline, seda võiks ka ehk nii restil grillida kui
praadida, küsimus on, kuidas.

Postitatud: 24.04.2006, 13:23
Postitas Pampar
mingit liha tuleb enne laagerdada, et ussid sisse tuleks

Postitatud: 24.04.2006, 13:29
Postitas tauno
oot, ma ei saa aru mida vastuseks vaja. chateaubriandi teeb kalliks see, et seda valmistatakse paksust vasika sisefilee lõigust, mis on kõige väärtuslikum osa lihast, praetakse 2 minutit mõlemalt poolt või ahjus pool tunnikest nii et jääb seest roosaks ja ongi valmis

Postitatud: 24.04.2006, 13:49
Postitas holte
tauno teab praeguse tüüpilise C biifsteegi
tegemist, aga see pole algupärane valmistamisviis,
Chateaubriand saavutas roosaksjäämise
teistmoodi, irokeeside stiilis.

Postitatud: 24.04.2006, 13:53
Postitas polt
Liha tuleb elusast peast küpsetada või? Lõikad elava looma sisefileed ja viskad sütele?

Postitatud: 24.04.2006, 13:53
Postitas tauno
hmm, pole kunagi kuulnud. kaukaasias tehakse lammast nii, et kaevatakse poole meetri sügavusele maa sisse, siis tehakse maa peal mitu tundi lõket ja pärast kaevatakse välja

Postitatud: 24.04.2006, 13:55
Postitas holte
polt oli lähemal siis, kui ta pakkus palmilehtedesse pakkimist.
Aga ei panda seda fileed palmilehtede vahele.

Postitatud: 24.04.2006, 13:57
Postitas Pampar
niipalju kui ma tean praadimisest, siis roosaks jääb liha ka siis kui ta on teise lihatüki sees

Postitatud: 24.04.2006, 14:00
Postitas holte
Jah, irokeesid olla nõnna piisoneid
praadinud. Ümbritsevad lihatükid
söestuvad peaaegu ära, biifsteek
jääb keskel üleni roosa :arrow:

Ma ei osanud juba sestap kuidagi poldi
esimest vastust kommenteerida,
nii lähedal ja kaugel oli.

Postitatud: 24.04.2006, 14:31
Postitas Pampar
Pilt on galeriis film. Üks koniga papi "rendercmsfield" Usun, et see nägu on ka elustiil. Kes

Postitatud: 24.04.2006, 14:51
Postitas polt
Onassis?

Postitatud: 24.04.2006, 15:05
Postitas Pampar
kant enam-vähem. onassis vale

Postitatud: 24.04.2006, 15:47
Postitas Henry IX
Mina küll ühki papit ei näe Elustiili all