Kirgas Kriit osalejaterekord

Arutelu mälumänguteemade üle (Discussion Board)

Moderaatorid: aadu, Hallvatt

Vasta
Kirgas Kriit
Postitusi: 72
Liitunud: 30.05.2019, 18:34

Kirgas Kriit osalejaterekord

Postitus Postitas Kirgas Kriit »

Tere,

aasta viimasel spordimälumängul Kirgas Kriit osales 27 võistkonda 94 ajude ragistajaga - tänud kõigile. Auhindadeks olid Baruto allkirjadega ja pühendusega raamatud! Jätkame juba jaanuaris uue hooajaga. Kes tahab liituda, siis olete oodatud! Kes tahab detsembris toimunud mängu, siis andke märku info@spordipilet.ee. Vahvat Jõulu!
Kasutaja avatar
Matis
Postitusi: 2880
Liitunud: 02.01.2005, 14:48
Asukoht: Kilingi-Nõmmes loomulikult. Iga lõngus elab ainult siin
Kontakt:

Re: Kirgas Kriit osalejaterekord

Postitus Postitas Matis »

Hei! Kas oleks võimalik, et Kirgas Kriit koondaks oma ürituse postitused ühte rubriiki, sest ausalt öeldes, see selline iga postitus eraldi teema risustab siinset keskkonda. Vaadaku kasvõi Tartu meistrivõistlused, Maakilb või spordimängud.
Tervitades Matis Song
Mulle meeldib, kui ema käitub spartalikult
Kirgas Kriit
Postitusi: 72
Liitunud: 30.05.2019, 18:34

Re: Kirgas Kriit osalejaterekord

Postitus Postitas Kirgas Kriit »

Tere Matis ja loomulikult kõik teised mälumängusõbrad!

Meie oleme eraldi postituse teinud igakordselt põhjusel, et see ilmub kõige värskema teemana ja saab kõige rohkem tähelepanu - vabandame, aga ei leidnud infot selle kohta, et see keelatud tegevus oleks. Viidates Teie poolt mainitud teistele tegijatele siis on ka neil võimalus oma postitusi uuendada vastavalt oma soovidele. Kirgas Kriit on linna kõige vingeim spordimälumäng mis 15. jaanuaril alustab Humalakojas juba 7. hooaega. Tänavu käis ajusid ragistamas üle 30 võistkonna, viimasel etapil oli 94 kaasamõtlejat. Jõulupakkumisena kõigile uutele tulijatele kes ennast käesoleval aastal registreerivad ring külma karastust mänguõhtul korraldaja poolt! Vahvat Jõulu ja toredat Aastavahetust!

Kirgas Kriit
Peakorraldaja
Kristjan Jääts
5136174
kristjan.jaats@spordipilet.ee
Vasta