Antiik
Foorumi reeglid
Alates 30. märtsist on foorumisse Mnemomaratoni tarbeks ehitatud punktisüsteem. Selle eesmärk pole tekitada konkurentsi, vaid lihtsalt pakkuda lisavõimalust mängumõnule. Punktide lisamine seisneb mälumängurite südametunnistusel, kuna igaühel on võimalik teise mängija punkte muuta. Seetõttu jääme lootma, et Te ei kuritarvita seda süsteemi.
Postituse kõrval on alati näha vastaja kasutajanime. Iga õige vastuse eest saab 2 punkti - pooliku vastuse eest 1 punkt. Vastajale punkti(de) lisamiseks vajutada nupule [Mod.] ning seejärel sisestada kasutaja uus punktide arv - kui kasutajal on 14 punkti, tuleb sisestada "16" jne.
Alates 30. märtsist on foorumisse Mnemomaratoni tarbeks ehitatud punktisüsteem. Selle eesmärk pole tekitada konkurentsi, vaid lihtsalt pakkuda lisavõimalust mängumõnule. Punktide lisamine seisneb mälumängurite südametunnistusel, kuna igaühel on võimalik teise mängija punkte muuta. Seetõttu jääme lootma, et Te ei kuritarvita seda süsteemi.
Postituse kõrval on alati näha vastaja kasutajanime. Iga õige vastuse eest saab 2 punkti - pooliku vastuse eest 1 punkt. Vastajale punkti(de) lisamiseks vajutada nupule [Mod.] ning seejärel sisestada kasutaja uus punktide arv - kui kasutajal on 14 punkti, tuleb sisestada "16" jne.
Kulinaarne küsimus
On olemas üks teatud sea valmistamise viis. Selline siga anti lauale tervelt ja näiliselt sisikonnast puhastamata. Tegelikult tõmmati sea sisikond välja suu ja kurgu kaudu ning täideti sama teed kaudu viinerite ja vorstikestega. Kelle või mille auks ja kuidas vanad roomlased seda rooga kutsusid.
On olemas üks teatud sea valmistamise viis. Selline siga anti lauale tervelt ja näiliselt sisikonnast puhastamata. Tegelikult tõmmati sea sisikond välja suu ja kurgu kaudu ning täideti sama teed kaudu viinerite ja vorstikestega. Kelle või mille auks ja kuidas vanad roomlased seda rooga kutsusid.