Maakilb

Arutelu mälumänguteemade üle (Discussion Board)

Moderaatorid: aadu, Hallvatt

Vasta
Külaline

Re: Maakilb

Postitus Postitas Külaline »

Sul on õigus, see oli boonus-tacki küsimus ja neid lehti kaasa ei saanud ju, sellepärast ma kohe ei leidnudki.
Tore Plekksepp

Re: Maakilb

Postitus Postitas Tore Plekksepp »

Usun, et maakilva korraldajad kohe päris kindlasti Paikuse küsimust spetsiaalselt ei tahtnud korrata. Kui pole lugeda, siis ei saa ka vältida. Samas arvan, et sellest pole ka midagi paha, sest see andis ainult nanoskoopilise eelise neile, kes käivad rohkem mängimas, seega kulutavad rohkem oma aega ja materiaalseid vahendeid. Kuuldavasti pääsesid Superliigasse Rae )kes pani pika puuga kogu mängu kinni), Keila Kruvi ja Vändra. Kõige napimalt jäid välja Hanila, Tamsalu+Väike+Maarja ja Viljandi.
Kasutaja avatar
polt
Postitusi: 8190
Liitunud: 05.01.2005, 11:57
Asukoht: Pärnu
Kontakt:

Re: Maakilb

Postitus Postitas polt »

Ma ei koormanud siiski mängijaid mõttetu infoga sellest et Napoleon viis oma väed 1800 Itaaliat ründama jne.
Aga kõige kummalisem küsimus EMK rahvaliigas oli see vene fiolminäitleja kes Petkat mängis. Ma kuulsin nime esimest korda-vaatasin Tsapajevit viimati 10 aastasena ja mulle pole iial jäänuid muljed et Petka sealt filmist nüüd mingi kultuslik filmitegelane oleks.Pigem lähevad mõtted ikka Stirlitzikanti aga kuna sealt on kõik näitlejad vist juba ära küsitud siis mina ei osanud küll mingit mõistlikku vastust sellel küsimusele välja pakkuda.
Arenege!( Ka taandareng on areng!)
fedya
Postitusi: 240
Liitunud: 01.04.2009, 20:22

Re: Maakilb

Postitus Postitas fedya »

Millal Maakilva Rahvaliiga lõpptulemused ülesse pannakse,Tabivere mängu tulemusi ootame.
Kasutaja avatar
ravenius
Postitusi: 721
Liitunud: 02.01.2005, 20:48

Re: Maakilb

Postitus Postitas ravenius »

Käisin just raamatukogus ja lugesin Vooremaast uudist Maakilva kohta ja seal oli kirjas, et A-finaali võitja Tamsalu sai Tabiveres 57 punkti. Aga minagi imestasin, et miks ma pean sellist asja esimesena ühest maakonnalehest teada saama, mitte kilvalehelt.
Külaline

Re: Maakilb

Postitus Postitas Külaline »

Avaldage kiiresti Tabivere tulemused.
Aare6631
Postitusi: 552
Liitunud: 06.07.2009, 20:50

Re: Maakilb

Postitus Postitas Aare6631 »

ravenius kirjutas:Aga minagi imestasin, et miks ma pean sellist asja esimesena ühest maakonnalehest teada saama, mitte kilvalehelt.
Imestada võib alati, aga kilvalehele ilmub info ikkagi alles siis, kui:
a) materjal on laekunud ühele kahest kilvalehe toimetajast;
b) toimetaja leiab aega materjal sobivale kujule toimetada, üles laadida ja kilvalehel paika panna.
Erinevalt leheneegritest ei ole see meie kutsetöö. Võtame asja rahulikult. Kui kellelgi põleb, siis ei ole mõtet siin anonüümselt kamandada, vaid küsigu mängujuhtidelt. Meilid ja telefonid on ju olemas.

P.S.
Tabivere tulemuste kohta peale üldseisu muid andmeid ei tule, kuna seal arvutiga tabelit ei peetud.
666

Re: Maakilb

Postitus Postitas 666 »

Loodetavasti on nüüd ka kõige kärsitumad rahul. Iseenesest see, et mõni kohalik ajaleht on teinekord kiirem, pole üldsegi paha, see näitab vaid seda, et rahval on huvi. Erinevus on ehk siiski ka selles, et kui ajaleht saab kasutada kiire allika infot )nt telefoni teel edastatud), siis kilva ametlikul lehel + mitte Foorumis, saab ilmuda vaid täpne info. Eelinfo edukamate kohta ilmus Foorumis ju ka juba üsna kiiresti, mida natuke ülaltpoolt sai praktiliselt kohe pärast mängu lugeda. Ja ka protestimisajaga tuleb arvestada, nii et praegused tabelid on Aare ja Kaspari poolt vägagi operatiivselt avaldatud. Neid mehi tuleks tänada, mitte tänitada. Aga alati saab paremini ja küllap nii ka edaspidi juhtub.
margu
Postitusi: 200
Liitunud: 11.02.2005, 16:53
Asukoht: Haapsalu
Kontakt:

Re: Maakilb

Postitus Postitas margu »

Ei taha maakilva korraldusmeeskonda tänitada, vaid tänada. Lugesin Rahvaliiga küsimused läbi ja need olid mängijatele piisavalt jõukohased. Kindlasti oli osalejate seas võistkondi, kes said toreda punktisumma ja tõdemuse, et enne polegi nii hästi läinud. Rahvaliiga peaks ju olema eelkõige rahvalik liiga, seal ei tasu raskusastme väänamisega nii väga pingutada. Vaat superliigas võib küll mõnusaid küsimusi väänata.
Tänitada tahaks aga isiku kallal, kes kipub klaviatuuril +klahvi ohtralt näppima. Kirjuta oma nime all ja ära topi igale poole mingeid Sakundeid, 666 ja viit tuhandet ületavaid arve! Kilvafoorum pole delfi! Mulle võib nii mitmegi foorumil osaleja jutt mitte meeldida, kuid ta kirjutab kas oma nime all või püsikülastajale tuntud osalejanime all. Kui on julgus sõna võtta, siis kasuta oma nime.
Kasutaja avatar
ravenius
Postitusi: 721
Liitunud: 02.01.2005, 20:48

Re: Maakilb

Postitus Postitas ravenius »

Ei tänitanud mina Aare ja Kaspari kallal, mina saan suurepäraselt asjade käigust aru. Nemad teevad head tööd. Imestasin lihtsalt selle üle, et aastal 2010 käib asi mõnes kohas nii, et tabel pannakse kuhugi paberi peale kirja ja mingit detailsemat infot pole lootustki saada (ei hakka mina mängujuhti lunima, et kuule ole hea mees ja näita...), kuigi see peaks olema avalik. Mind huvitab lisaks sellele, et mida küsiti, ka see, kes mida vastas või ei vastanud jne. Ütleme siis nii, et võimalike konkurentide seiramine vms. Mul pole ka selle vastu midagi, et kuskil kohaliku tähtsusega mängus on selline vanamoodne asjaajamine, aga Maakilva (kui EML-i tppsarja) Rahvaliiga finaalis... Märjamaa on ju positiivne etalon, kuskohast õppust võtta. Pole ju arvuti laenamine selleks puhuks ületamatu probleem ja kui kedagi sinna veel toksima vaja, siis ka see mitte. Mõnigi oleks nõus selle asja kasvõi aitähi eest ära tegema. Tasub vaid ainult küsida.
margu
Postitusi: 200
Liitunud: 11.02.2005, 16:53
Asukoht: Haapsalu
Kontakt:

Re: Maakilb

Postitus Postitas margu »

Verbid "Tänama" ja "tänitama" haarasin numbrilise isiku postitusest. Igaljuhul ei olnud minu postitus suunatud Tiidu vastu. Ka mina olen arvamisel, et üle-eestilised tippmängud peavad olema kiiresti kättesaadavad ning ruudulised kaustikud või viltpliiatsitega joonitud lehed sobivad pigem üle-eilsetele kui üle-eestilistele mängudele. Mis aga ei tähenda, et mõni mäng ei võiks olla selline mõnusalt nostalgiline ja suitsutare lõhnaga. On ju selge, et on arvuti- ja arvutieelne põlvkond. Aga üle-eestiline mäng PEAB olema tehniliselt tänapäevaselt teostatud.
Minu sõnum oli siiski suunatud pigem anonüümsete sõnumite vastu.
Kasutaja avatar
polt
Postitusi: 8190
Liitunud: 05.01.2005, 11:57
Asukoht: Pärnu
Kontakt:

Re: Maakilb

Postitus Postitas polt »

Jah 21. sajandil suudab mõni mees isegi välismaalt mälumängu läbi viia. Asi siis nüüd neid tulemusi avaldada on.
Arenege!( Ka taandareng on areng!)
Kasutaja avatar
arko
Site Admin
Postitusi: 6294
Liitunud: 28.04.2004, 10:38
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Re: Maakilb

Postitus Postitas arko »

polt kirjutas:Jah 21. sajandil suudab mõni mees isegi välismaalt mälumängu läbi viia. Asi siis nüüd neid tulemusi avaldada on.
Räägib see, kelle küsimuste avaldamist me endiselt ootame :)
Sööge sooja saia väikese hulga kiiviga!
Kasutaja avatar
holte
Postitusi: 8422
Liitunud: 03.01.2005, 00:58
Asukoht: Rapla

Re: Maakilb

Postitus Postitas holte »

hm. ja samas ei suuda mõni mees liiga pikkade failide tõttu
kaasaegne olla...
wikipärl: Pärast seda tegeles [Kaspar Jancis] kaks aastat muusika ja elatise teenimisega.
Kasutaja avatar
tauno
Postitusi: 3066
Liitunud: 03.01.2005, 10:27
Asukoht: Vabaduse väljaku trammipeatus

Re: Maakilb

Postitus Postitas tauno »

nagu arvata võis, siis Saue võitis ülipika puuga. II tartlased ja III keila, eriliste üllatusteta.
ainus suurem üllatus oli ilmselt kolga kaugele kukkumine, vist lõpuks 8. koht. torgu-kuressaare 5 koht oli suht sümpaatne esitus uutelt nägudelt.
noja tulevikuks jäävad jälle samad küsimuse - kui tugevatel koosseisudel on mõtet maakilvas osaleda?
Vilniuse Žalgiris
Vasta