Spordimängud

Arutelu mälumänguteemade üle (Discussion Board)

Moderaatorid: aadu, Hallvatt

Vasta
Kasutaja avatar
polt
Postitusi: 8190
Liitunud: 05.01.2005, 11:57
Asukoht: Pärnu
Kontakt:

Re: Spordimängud

Postitus Postitas polt »

Paikuse Pildikas on sel aastal siis individuaalne, seega peaks olema spordikas paaris. Aga kui rahvas ja orgkomitee soovivad võin tehaq ka combomängu. Aga vastavalt soovile siis näiteks niipidi, et individuaalselt alustavad ja paaridena lõpetavad. Kui on vaja et paarikas arvesse läheks.

Nii orgkomitee nõudis combomängu 30+30 alustame paarina lõpetame individuaalselt ja arvesse läheb individuaal.
Arenege!( Ka taandareng on areng!)
Kasutaja avatar
tauno
Postitusi: 3066
Liitunud: 03.01.2005, 10:27
Asukoht: Vabaduse väljaku trammipeatus

Re: Spordimängud

Postitus Postitas tauno »

võib-olla tuleks kaaluda varianti, et kilingi-nõmmes on mõlemad mängud spordimängud :)
Vilniuse Žalgiris
Kasutaja avatar
his master's voice
Postitusi: 1306
Liitunud: 03.01.2005, 09:43

Re: Spordimängud

Postitus Postitas his master's voice »

Väike täpsustus Juuru mängu osas: rannajalgpalli meeskonnaliikmete arvu me küsima ei hakka.
pedastik
Postitusi: 120
Liitunud: 06.06.2005, 23:29

EESTI-SOOME 2012

Postitus Postitas pedastik »

Vaevalt sai laupäeval maavõistluse koha pealt nokka paotada, kui tuleb hakata öeldut korrigeerima...

Septembrikuu viimase päeva värske info: Soomlased pole kevadisest maavõistlusest vaimustunud ja soovivad kohtumise teoks teha tänavu 24. novembril Helsingis. Kuhugi mujale pole seda võistlust ka enam aega lükata. Tuleb otsustada, kas see aeg meile sobib. Üldtingimused on tõenäoliselt samad mis alati: 100 küsimust, 50 Eestist (Tiit Naarits), 50 Soomest (Tuomas Tumi); neljaliikmelised võistkonnad, arvesse läheb 3 parema summaarne üldskoor. Välja on pakutud ka täpsem toimumiskoht ja võimalik alguskellaaeg: Helsingi, Itälahdenkatu 15-17 A, Lauttasaari; algus kell 12:00

Kuidas meelstatus on? Kas toome karika siiapoole lahte tagasi? Millised oleks ettepanekud võistkondade koosseisude osas?
pedastik
Postitusi: 120
Liitunud: 06.06.2005, 23:29

Re: Spordimängud

Postitus Postitas pedastik »

Sama info, mis Tartu paarismäng 2012 rubriigis: spordikilva meistrisari jätkub kolmanda etapiga laupäeval, 20. oktoobril kell 16.00 Tartus Karlova Gümnaasiumi (Lina 2) III korruse saalis, sissepääs staadionipoolsest uksest.

Viimaste aastate tava järgides saab mäng teoks pärast Tiidu paariskilba. VI Tartu Spordikilva (ajaloos kolmandat korda üksikmäng) küsimused on lõviosas kokku seadnud Toivo Kivimets, mängu aitab ohjes hoida kolleeg Aare Oja. Mäng on traditsiooniline, küsimusi 60 (12 x 5), neist veerandsada puudutavad lähemalt või veidi kaugemalt Eesti sporti; kahes heliküsimuses vaja ära tunda kõneleja. Mängu raskusaste on püütud lihvida üksikmängule võimalikult kohaseks. Osalustasu on 4 €, esikolmik saab kaela unikaalsed medalid, auhinnalaualt saavad endale sobiva trükise valida kümmekond tublimat sporditundjat. Komplekte paljundatakse 30 - kui just eelregistreerimine ei sunni muutusi tegema. Ja eelnevalt registreeruda oleks vaja! Seda saab teha aadressil stonewood@server.ee või telefonil 51 899 55 või siinsamas foorumis.

Kilvabuss Tallinnast (ja Tallinnasse tagasi) seekord ei sõida ning kahe mängu vahelist aega võib kasutada nt lähedal asuva Aura või Zeppelini keskuse külastamiseks ;)
Sven

Re: Spordimängud

Postitus Postitas Sven »

Spordisõpru rõõmustab kindlasti teade, et Gibraltar võidakse varsti võtta UEFA liikmeks. Eesti koondisel jälle tööd juures...
www.gibraltarfa.com
Kasutaja avatar
holte
Postitusi: 8422
Liitunud: 03.01.2005, 00:58
Asukoht: Rapla

Re: Spordimängud

Postitus Postitas holte »

käib see üle Hispaania laiba, mitu korda proovitud.
wikipärl: Pärast seda tegeles [Kaspar Jancis] kaks aastat muusika ja elatise teenimisega.
põmmpea

Re: Spordimängud

Postitus Postitas põmmpea »

See ju hea riik kus riigi jalgpalli meistrivõistlustel osalevad sellised klubid nagu Man United FC,Boca Juniors, Chelsea FC ja riik on sel aastal võitnud kõik 5 sõprusmängu.Nii et.....
põmmpea

Re: Spordimängud

Postitus Postitas põmmpea »

Tartu spordimängule registreerida Mart Vellama ja Urmas Oljum
Külaline

Re: Spordimängud

Postitus Postitas Külaline »

Palun registreerida Kalmer Männik.
Külaline

Re: Spordimängud

Postitus Postitas Külaline »

Paluks registreerida ka Mart Kiisk ja Rein Hiob.
pedastik
Postitusi: 120
Liitunud: 06.06.2005, 23:29

Re: Spordimängud

Postitus Postitas pedastik »

Väike vahekokkuvõte Toivo spordikilva aegu toimunud pisiküsitlusest - mida arvatakse maavõistlusest. Mitmed olulised inimesed olid küll saalist eemal ega saanud meelsust avaldada, aga pilt sai siiski veidi selgemaks. Eks näis, mis kostub lahe põhjakaldalt, aga siitpoolt jäi justkui pigem kõlama soov jätkata vanaviisi. Täpsemalt:

Üldine JAH loomulikult maavõistluste jätkamise poolt.

Kevad/sügise teljel kaldus eelistus (väike, kuid selge) sügise suunale. Maavõistlusel osalenute arvamused: 2 tk „kindel sügis“, 6 tk „pigem sügis“ ja 3 tk „pigem kevad“; muu rahvas: 1 tk „pigem sügis“ ja 5 tk „pigem kevad“.

Iga-aastase ja üle-aastase matši võrdluses arvasid varasemad internatsionaalid: 3 tk „kindlasti igal aastal“, 2 tk „pigem igal aastal“ ja 6 tk „pigem üle aasta“; neil, kel maavõistluskogemus puudub, jagunesid hääled nõnda: 6 tk „pigem igal aastal“ ja 2 tk „pigem üle aasta“.

Hakkame siis tasapisi atra seadma ja kündjaid valima, et minna 24. nov mullust võitu kaitsma.
Aare6631
Postitusi: 552
Liitunud: 06.07.2009, 20:50

Re: Spordimängud

Postitus Postitas Aare6631 »

Saabus teade Eesti Jalgpalli Liidult:

EESTI JALGPALLI LIIT
PRESSITEADE 04.11.2012

Teisipäeval kell 18 asuvad Tallink City hotelli konverentsikeskuses Eesti jalgpalli mälumängu meistritiitli nimel võistlustulle rohkem kui 120 osalejat.

Neljandat aastat peetavatele võistlustele registreerus seekord rekordilised 43 kolmeliikmelist tiimi, kelle seas on näiteks tiitlikaitsja ajakiri Jalka, mullu hõbedale tulnud FC Levadia, mitmel aastal edukalt esinenud Eesti Jalgpalli Liidu juhatus, fännide vutiklubi JK Jalgpallihaigla, amatöörliigades pallivad Rapla JK Atli, Pirita JK Reliikvia, JK Kernu Kadakas ja FC Tarvastu, meediaväljaanded Soccernet.ee ja EPL Sport, poolehoidjate ühendus V sektor, Meistriliiga klubi FC Kuressaare, tuntud mälumänguvõistkonnad Tondi KEK ja TORU jpt.

Orienteeruvalt kaks ja pool tundi kestval võistlusel on 50 küsimust, mille koostas jalgpallifänn ja Piirissaare vallavanem Siim Avi. Parimaid premeeritakse auhindadega.

Esmakordselt peeti jalgpalli mälumängu meistrivõistlusi aastal 2009. Kui toona osales 15 kolmeliikmelist võistkonda, siis aasta hiljem 22 ja mullu juba 36. Osalejate hulgas on olnud Eesti koondislased, jalgpallijuhid, klubid, fännid, ajakirjanikud, mälumänguhuvilised ja paljud teised.

EJLi pressiteenistus
www.jalgpall.ee
pedastik
Postitusi: 120
Liitunud: 06.06.2005, 23:29

Eesti - Soome

Postitus Postitas pedastik »

Maavõistlusega seoses on sellised uudised, et praegu on komplekteeritud kolme võistkonna jagu mehi ja need on (neljaste võistkondade kaupa): Igor Habal - Illar Tõnisson - Aksor Koit - Marko Siil; Ove Põder - Toivo Kivimets - Matis Song - Urmas Oljum; Ants Põldoja - Jaan Allik - Priit Naruskberg - Rait Männik.

Kui lisaks sellele tosinale leidub veel julgeid ja teotahtelisi mälumängureid, kes tahaks neljandas võistkonnas sporditihedat mängu kaasa mängida, siis võib sellest teatada siinsamas foorumis või nt telefonil 51 19 369. Ja see teadaandmine võiks toimuda nädala jooksul, sest hulgakesi reisides on ehk võimalus ka soodsamad laevapiletid välja sebida. Oleks tore, kui saame 4 võistkonda kokku. Arvesse läheb küll 3 parema tulemus, kuid ikka oleks hea, kui keegi seljatagust kindlustab.

Maavõistlus toimub siis 24. nov Helsingis. Proovime mängu algusaega nihutada ettepoole, 11.00 või 11.30, siis oleks ehk lootust isegi 16.30 laevaga tagasi seilata.
Külaline

Re: Spordimängud

Postitus Postitas Külaline »

Kes Soomes mängisid? Kas samad, kes eespool kirjas?
Vasta