Elustiil
Foorumi reeglid
Alates 30. märtsist on foorumisse Mnemomaratoni tarbeks ehitatud punktisüsteem. Selle eesmärk pole tekitada konkurentsi, vaid lihtsalt pakkuda lisavõimalust mängumõnule. Punktide lisamine seisneb mälumängurite südametunnistusel, kuna igaühel on võimalik teise mängija punkte muuta. Seetõttu jääme lootma, et Te ei kuritarvita seda süsteemi.
Postituse kõrval on alati näha vastaja kasutajanime. Iga õige vastuse eest saab 2 punkti - pooliku vastuse eest 1 punkt. Vastajale punkti(de) lisamiseks vajutada nupule [Mod.] ning seejärel sisestada kasutaja uus punktide arv - kui kasutajal on 14 punkti, tuleb sisestada "16" jne.
Alates 30. märtsist on foorumisse Mnemomaratoni tarbeks ehitatud punktisüsteem. Selle eesmärk pole tekitada konkurentsi, vaid lihtsalt pakkuda lisavõimalust mängumõnule. Punktide lisamine seisneb mälumängurite südametunnistusel, kuna igaühel on võimalik teise mängija punkte muuta. Seetõttu jääme lootma, et Te ei kuritarvita seda süsteemi.
Postituse kõrval on alati näha vastaja kasutajanime. Iga õige vastuse eest saab 2 punkti - pooliku vastuse eest 1 punkt. Vastajale punkti(de) lisamiseks vajutada nupule [Mod.] ning seejärel sisestada kasutaja uus punktide arv - kui kasutajal on 14 punkti, tuleb sisestada "16" jne.
Elustiil
Kuulge, avastasin, et see palju kära tekitanud teema puudub meilt maratonis täiesti. See viga tuleb parandada.
Niisiis - toit-jook, kaubamärgid, mood, rõivastus, aksessuaarid, ilu ja tervis, new age, vidinad, kiiksud ja mida iganes veel.
Ma siis alustan.
Need on Itaalia klimbid, mida tehakse tavaliselt kartulist ja jahust, aga igasugu muud värki võib ka lisada. Serveeritakse kastmega. Firenze kandis kutsutakse neid topinideks (põldhiired). Mis?
Niisiis - toit-jook, kaubamärgid, mood, rõivastus, aksessuaarid, ilu ja tervis, new age, vidinad, kiiksud ja mida iganes veel.
Ma siis alustan.
Need on Itaalia klimbid, mida tehakse tavaliselt kartulist ja jahust, aga igasugu muud värki võib ka lisada. Serveeritakse kastmega. Firenze kandis kutsutakse neid topinideks (põldhiired). Mis?
Sööge sooja saia väikese hulga kiiviga!
Ei ole ka see, need ikka sellised pikad lindid.
Rangelt võttes polegi see päris pasta.
Retsept:
Harilik ***
kilo kartuleid
1 3/4 kl jahu
soola
Kartulid aurutada või keeta, seejärel pudruks ja aeglaselt sõeluda sisse jahu ja näpuotsaga soola. Sõtkuda parajalt sitke taigen. Rullida sõrmelaiused vorstid, lõigata neist tollised tükid ning suruda pöidlaga vastu kahvli kumerat osa, et tuleksid veits kaardus ***id...
***id keeta soolatud vees ja kui pelmeenidki, tõsta veest minut-paar peale pinnale tõusmist. Võib proovida ka lisanditega ***sid.
Rangelt võttes polegi see päris pasta.
Retsept:
Harilik ***
kilo kartuleid
1 3/4 kl jahu
soola
Kartulid aurutada või keeta, seejärel pudruks ja aeglaselt sõeluda sisse jahu ja näpuotsaga soola. Sõtkuda parajalt sitke taigen. Rullida sõrmelaiused vorstid, lõigata neist tollised tükid ning suruda pöidlaga vastu kahvli kumerat osa, et tuleksid veits kaardus ***id...
***id keeta soolatud vees ja kui pelmeenidki, tõsta veest minut-paar peale pinnale tõusmist. Võib proovida ka lisanditega ***sid.
Sööge sooja saia väikese hulga kiiviga!
Ei ole veel õiget vastust Prantsusmaa kohta ei oska kommenteerida.
Ilmselt asi selles, et Eestis pole korralikku Itaalia restorani (pizzakad ei lähe arvesse) või vähemalt mitte taskukohast. Mina sõin neid Sarajevos.
Vihjeks veel see, et sõnal on sarnasus (ja ilmselt mitte juhuslik) vähemalt inglise ja saksa keele sõnaga, mis tähendab sõlme.
Ilmselt asi selles, et Eestis pole korralikku Itaalia restorani (pizzakad ei lähe arvesse) või vähemalt mitte taskukohast. Mina sõin neid Sarajevos.
Vihjeks veel see, et sõnal on sarnasus (ja ilmselt mitte juhuslik) vähemalt inglise ja saksa keele sõnaga, mis tähendab sõlme.
Sööge sooja saia väikese hulga kiiviga!